Dutch Harbour Tattoo

Lange Hezelstraat 91

Dutch Harbour is de custom tattoo studio waar geen idee onmogelijk is. Onze artiesten zijn stuk voor stuk geselecteerd op kennis en vaardigheden van het tattoo vak. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, waardoor we alle stijlen in hoge kwaliteit kunnen leveren. Wij maken alle tatoeages custom en tekenen uw ideeën uit om tot een prachtig ontwerp voor uw tatoeage te komen. Of het nu om teksten, portretten, fotorealisme, Japans, tribal of traditional gaat. Het team van Dutch Harbour zorgt ervoor dat u met een unieke en prachtige tatoeage tevreden kunt zijn.

Qua cultuur is Dutch Harbour een informele organisatie met een laagdrempelig beleid om zo een ruimte te creëren waar iedereen zich ontspannen en op zijn gemak kan voelen. Niet alleen bent u welkom voor het zetten van uw tatoeage, onze ervaren medewerkers helpen u ook graag voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek. Ons concept richt zich vooral op creativiteit en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel dus werken we enkel en alleen met de beste materialen voor eenmalig gebruik. Zo kunt u als klant vertrouwen op het beste advies en de mooiste tatoeages.

Tevens halen wij geregeld topartiesten uit Amerika om een aantal weken bij ons te komen werken. Zo hebben Roberto Cervantes & Abraham Ortega al meerdere malen onze mooie stad bezocht en fantastisch werk gezet. Wilt u door een van deze topartiesten getatoeëerd worden? Houd dan onze nieuws pagina goed in de gaten en volg ons via de social media kanalen zodat u precies weet wanneer en welke artiesten er aanwezig zijn.

Wees welkom in onze studio, we zien u graag!

Opmerkingen