TravelXL Bart Limburg

Lange Hezelstraat 32

Gesloten op de koopavonden van 6 oktober tot en met december

TravelXL Bart Limburg is sinds 2001 gevestigd aan de Lange Hezelstraat 32 te Nijmegen.
Wij zijn een zelfstandig opererend reisbureau, aangesloten bij ANVR (aansluitnummer 2395) en SGR (aansluitnummer 2819).

De laatste jaren is de nadruk in ons assortiment steeds meer komen te liggen op verre (maatwerk) reizen, waaronder huwelijksreizen. Natuurlijk boeken wij ook die heerlijke luiervakantie op een mooie zon-, zee-, strand bestemming.

Maar wat is dat nou eigenlijk maatwerk?
Met maatwerk bedoelen wij niets meer of minder dan dat de reis gemaakt wordt zoals u dat wilt. Wij adviseren u over de (on-)mogelijkheden van uw wensen en maken er, samen met u, een droomvakantie van.

Om één en ander ook echt waar te kunnen maken doen wij er alles aan om deze verre en vaak ook exotische bestemmingen zelf te bezoeken.
Zo hebben wij de afgelopen jaren o.a. de volgende bestemmingen bezocht:
Antarctica, Namibië, Zuid-Afrika, China, Nieuw-Zeeland, Australië, Mexico, Thailand, Sri-Lanka en de Malediven, Suriname, de Verenigde Staten, Canada en Tanzania.
Kijk op www.reisinspiraties.nl voor al onze reisverslagen en ideeën voor maatwerk reizen.

In onze winkel aan de Lange Hezelstraat 32 te Nijmegen vindt u de grootste diversiteit aan reisorganisaties van Gelderland, zo niet van heel Nederland.
Van Spitsbergen tot de Zuidpool, van Nederland tot Vanuatu, met de auto, het vliegtuig, cruise- of expeditieschip. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vindt het bij ons.

Opmerkingen

Neem hier ook eens een kijkje:

Moqui

Bruidswinkel LaDonna

Ming en Mikis